koeltechniek en airconditioning B.V.

Service & Onderhoud

Installatie, reparatie en storingen en onderhoud

Wij zijn specialist in het monteren, moderniseren en plaatsen van koel- en vriesmeubelen, koel- en vriescellen en complete koel- en vriesinstallaties. Of het nu gaat om standaardmeubelen of op maat gemaakt, er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Installatie

B & S koeltechniek & airconditioning B.V. is een F-gassen gecertificeerd bedrijf ( BRL 100 ) en levert en installeert uw koel, vries of airconditioning installatie vakkundig conform de huidige wet- en regelgeving.

http://www.nvkl.nl

Reparatie en storingen

B & S koeltechniek & airconditioning B.V.  is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het melden van storingen telefonisch 0118-591489 of via het contactformulier op deze website.

Vermeld bij storingen altijd uw naam, adres en telefoonnummer.

Onderhoud

Om uw installaties optimaal te laten functioneren, moeten preventief onderhoud en periodieke inspecties worden uitgevoerd.

Dit is niet alleen van belang voor het rendement van de installatie, maar ook om aan wettelijke voorschriften te voldoen en de veiligheid te kunnen waarborgen.
Denk hierbij onder andere aan de lekdichtheidscontrole in het kader van de F-gassenverordening.

Het is van belang om de werkzaamheden aan de installatie door deskundigen te laten uitvoeren volgens de juiste voorschriften.

Op deze manier creëert u een veilige werksituatie. Als eigenaar of beheerder van een installatie bent u uiteindelijk zelf
verantwoordelijk voor de periodieke inspecties en keuringen in de gebruiksfase.

In onderstaande whitepaper vertellen we u welke zaken er bij uw koelinstallatie komen kijken en hoe u hier tijdig op in kunt spelen.

NVKL-whitepaper-onderhoud-koelinstallaties-2023

Contact

B & S koeltechniek en airconditioning B.V.
De Padweie 21
4353 RW Serooskerke

Telefoonnummer : 0118-591489
KvK-nummer : 22049370

Klik hier voor de privacy policy.