koeltechniek en airconditioning B.V.

NVKL

Waarom een NVKL-erkende installateur?

Voor een optimaal werkende koel- of klimaatinstallatie heeft u een specialist nodig. Als NVKL-erkende installateur zijn wij dé specialist in Koudetechniek en Klimaatbeheersing.

Voorzien van de vereiste vakkennis en opleidingen weten wij aan welke wetten en eisen uw installatie moet voldoen. We kennen de risico's van het werken met koudemiddelen én beschikken over de juiste technische hulpmiddelen om hier mee om te gaan. De veiligheid in uw bedrijf is dus gewaarborgd.

Het is wettelijk verplicht dat handelingen met koudemiddelen uitgevoerd moeten worden door (F-gassen) gecertificeerde installatiebedrijven en hun monteurs. B & S koeltechniek & airconditioning B.V. en al onze monteurs zijn in het bezit van dit certificaat.
Als NVKL-installateur denken we met u mee en geven u een gepast advies. We letten op zaken als kosten en baten, energie efficiency, milieueisen en duurzaamheid. De continuïteit van uw bedrijf is onze eerste prioriteit.

B & S koeltechniek & airconditioning B.V. maakt gebruik van  de NVKL-leveringsvoorwaarden die in overleg met de Consumentenbond zijn opgesteld.

NVKL_leveringsvoorwaarden_consument_2023_NL

NVKL_leveringsvoorwaarden_zakelijk_2023_NL

NVKL-erkende installateur

 

Klachtenprocedure B & S koeltechniek & airconditioning B.V.

Omdat wij openstaan voor iedere verbetersuggestie, kunt u via  het klachtenformulier uw klacht of feedback melden. U kunt daar laten weten wat beter kan of wat u mist.

Bent u niet tevreden over de dienstverlening van B & S koeltechniek & airconditioning B.V? Dan kunt u uw klacht per post bij ons melden.

Wij gaan allereerst met u in gesprek en proberen zo uw klacht op te lossen. Als dat niet lukt, of als u geen informele behandeling van uw klacht wilt, dan nemen we uw klacht formeel in behandeling. U krijgt dan een schriftelijke reactie van ons. In de onderstaande klachten procedure staan de daarvoor geldende regels en werkwijze.

Doc. 11.02 Klachten procedure

Doc. 11.03 Klachtenformulier

Geschillenregeling

Kwaliteit en professionaliteit zijn gegarandeerd als je zaken doet met een NVKL-erkende installateur. Als je een geschil hebt met een NVKL-installateur kun je als particulier of bedrijf terecht bij de stichting Geschillencommissie.

Heb je een klacht over een product of dienst en kom je er met het bedrijf niet uit? Dan kun je een geschillencommissie inschakelen. Een geschillencommissie adviseert, bemiddelt of doet een uitspraak. Een geschillencommissie geeft bindend advies en kan worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

Voor meer info kijk op : www.nvkl.nl

 

Contact

B & S koeltechniek en airconditioning B.V.
De Padweie 21
4353 RW Serooskerke

Telefoonnummer : 0118-591489
KvK-nummer : 22049370

Klik hier voor de privacy policy.