Let op : Heeft u interesse in een airconditioning dan willen we u graag op de hoogte brengen dat vanwege veel aanvraag, de behandeling en levertijd hiervan momenteel opgelopen is tot najaar 2020.

Welkom op de homepage van B & S koeltechniek en airconditioning B.V.

B & S koeltechniek en airconditioning B.V. is een installatiebedrijf dat sinds 2002 bestaat en zich gespecialiseerd heeft in verschillende takken van de koeltechniek.

Onze vestigingsplaats is Serooskerke (Walcheren) in de provincie Zeeland van waaruit wij al onze klanten in Zuid Nederland snel kunnen bedienen.

Wij houden ons bezig met koeltechniek in de breedste zin van het woord.

Door onze ervaring en grote diversiteit in koelinstallaties zijn wij in staat om samen met u altijd te zoeken naar de beste technische- en economische oplossing.

B & S koeltechniek en airconditioning B.V. heeft alle disciplines in huis voor zowel het bouwen van een normale koelcel tot een complexe koelinstallatie en van adviserend orgaan tot onderhoud en reparatie van bestaande installaties groot en klein.

  
        

Service

U wilt toch zolang mogelijk plezier hebben van uw koelinstallatie!

Koeltechniek

U bent bij ons onder andere aan het juiste adres voor de levering en montage van complete koel- en vriescellen of grote complexere koelinstallaties.

 

Airconditioning

B & S koeltechniek en airconditioning B.V. levert voor zowel particulier als zakelijke klant een comfortabele, energiezuinige en geruisloze installatie.

 

 

Projecten

6445cd91-a78d-46a6-99e3-3f61d59b48b8-large

Door heel Zeeland installeren we bij zowel particulieren als zakelijke klanten onze professionele apparatuur.

Occasions

6dae2376-8d5d-4aac-ba2a-e8aa6ae949f9-large

Hier vindt u interessante occasions.