koeltechniek en airconditioning B.V.

Bedrijfskoeling

bedrijfskoeling

Wij zijn specialist in het monteren, moderniseren en plaatsen van koel- en vriesmeubelen, koel- en vriescellen en complete koel- en vriesinstallaties. Of het nu gaat om standaardmeubelen of op maat gemaakt, er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Koel- en vriescellen

Duurzaamheid staat bij B&S hoog in het vaandel. Bij het ontwerpen van een koelinstallatie zoeken we naar de beste oplossing voor elke situatie.

Graag adviseren wij u over de grote variëteit van koel -en vriescellen op het gebied van maatvoering, indeling en kwaliteit.

Koelvitrines en wandkoelingen

Uw product presenteren in een koelvitrine, wandmeubel of een ander presentatiemeubel is een vak apart. Onze meubelen zoals die van  Oscartielle kunnen u daarbij helpen.

Ijsmachines

IJsblokjes zijn de finishing touch voor ieder drankje. Serveer uw drankjes lekker koel met behulp van een ijsblokjesmachine. De machine zorgt de hele dag door voor voldoende ijsproductie zodat u altijd genoeg ijsblokjes op voorraad hebt. Wij verkopen o.a. de merken Hoshizaki en Scotsman.

Koel- en vrieswerkbanken

Een koel- / vrieswerkbank is onmisbaar in uw professionele grootkeuken. U kunt uw werkbank geheel naar eigen wens samenstellen zodat deze aan uw wensen voldoet. Wij verkopen o.a. de merken GRAM en Afinox.

Koel- en vrieskasten

Wij leveren professionele koel- en vrieskasten in verschillende maten en uitvoeringen.  Wij verkopen o.a. de merken GRAM en Afinox.

Contact

B & S koeltechniek en airconditioning B.V.
De Padweie 21
4353 RW Serooskerke

Telefoonnummer : 0118-591489
KvK-nummer : 22049370

Klik hier voor de privacy policy.