koeltechniek en airconditioning B.V.

Airconditioning

Toepassingen, modellen en merken

B & S Koeltechniek & Airconditioning B.V.  is dé specialist op het gebied van airconditioning.

Als merkdealer van Daikin en Mitsubishi Electric hebben wij kwaliteit en levensduur hoog in het vaandel staan

Wij leveren uitsluitend Daikin en Mitsubishi Electric airconditioning installaties. Prijzen inclusief montage vanaf +/- € 2000,- excl. B.T.W.

Wij werken netjes  en schoon, volgens de algemene richtlijnen goed vakmanschap en komen onze afspraken na.

Wist u dat u airconditioning ook kunt gebruiken om ruimtes te verwarmen. Airconditioning is een lucht-lucht warmtepomp, die zowel kan koelen als verwarmen. Tegenwoordig hebben veel woningen een airco. De zomers worden warmer, en tijdens een langer reeks warme dagen is het wel zo fijn de woning te koelen. Omdat airco's ook kunnen verwarmen is het een logische gedachte om als je minder gas wilt gebruiken de airco daarvoor te gebruiken als bij verwarming. Echter zitten er aan het verwarmen met airconditioning ook enkele nadelen. Zo zal de airconditioning tijdens het verwarmen van een ruimte af en toe stoppen bij temperaturen onder de 7 graden Celsius buitentemperatuur. Het airconditioning buitendeel (condensor) zal zichzelf dan ontdooien. Na dit proces zal de airconditioning binnen weer warme lucht blazen. Afhankelijk van de luchtvochtigheid en buitentemperatuur kan dit proces tot twee maal per uur optreden. Daarvoor adviseren wij een airconditioning als bij verwarming en niet als hoofd verwarmingsbron. Met name in het voor- en najaar met buitentemperaturen boven de 7 graden Celcius kan het dus energetisch interessant zijn om de airconditioning te gebruiken om een ruimte te verwarmen.

Een aanvraag voor airconditioning kunt u indienen door het invullen van ons contact formulier op onze website.

Er wordt dan contact  met u opgenomen voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak op locatie, om uw wensen en de technische mogelijkheden te bespreken. waarna u van ons een offerte op maat per e-mail ontvangt.

http://www.daikin.nl

https://www.alklima.nl

Naast het installeren van nieuwe airconditioning systemen, kunnen wij ook het onderhoud uitvoeren aan uw nieuwe Daikin en Mitsubishi Electric airconditioning  installaties.

Consumenten brochure DAIKIN airconditioning

Wij werken volgens de gestelde wet- en regelgeving en zijn VCA-gecertificeerd, en erkend NVKL Klimaatspecialist.

Contact

B & S koeltechniek en airconditioning B.V.
De Padweie 21
4353 RW Serooskerke

Telefoonnummer : 0118-591489
KvK-nummer : 22049370

Klik hier voor de privacy policy.
cross